Managed VPS Hosting

Supersnelle en betrouwbare hosting, wij nemen alle zorg uit handen..

Download prijzen Managed Cloud VPS

Ontvang een PDF met de mogelijkheden en prijzen van Managed cloud VPS Hosting op een rij. Zo kun je het later op je gemak bekijken, of doorsturen naar een collega.

Waarom kiezen voor Managed VPS hosting

Heb je zelf weinig tijd voor serverbeheer en wil jij je liever focussen op je eigen business? Geef dan het managed serverbeheer veilig uit handen aan de experts van Snel.com. Wij hebben meer dan 20 jaar technische ervaring en zorgen ervoor dat jouw diensten optimaal blijven draaien zodat jij de gemoedsrust krijgt die je verdient. Onze managed cloud servers zijn gebouwd voor snelheid en schaalbaarheid. Al onze machines draaien volledig op SSD zodat de maximale performance uit je server en applicaties wordt gehaald. Naast constante monitoring heeft Snel.com 24/7 Support. Onze Managed VPS pakketten besparen daarom tijd, geld en moeite.

Onze Managed VPS pakketten dekken:

Webserver beheer

Wij beschikken over kennis en kunde om in te grijpen wanneer je server last heeft van trage laadtijden, time-outs of interne fouten.

Backup beheer

Wij zorgen ervoor dat jouw data veilig wordt gesteld en gebruiken hiervoor de backuplossing van Acronis Backup Cloud.

Proactieve monitoring

Met onze monitoring-tools houden we jouw server continu in gaten. Zodra we activiteiten opmerken die ongewoon zijn, stellen wij je op de hoogte.

Upgrades op ieder moment

We weten dat je van flexibiliteit houdt en wij natuurlijk ook. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om je server op elk gewenst moment te upgraden of downgraden.

Waarom Managed VPS bij Snel.com?

Meer dan 20 jaar ervaring

Onze experts zijn al meer dan 20 jaar actief in de hostingindustrie. Wij werken met een team dat passie heeft voor internet hosting en dat merk je aan onze aanpak en benadering.

Tijd en geld besparen

Onze Managed Server pakketten besparen jou tijd, geld en moeite. Wij beschikken over de nodige kennis in de hostingbranche en geven jou de gemoedsrust die je verdient.

Gegarandeerde responstijden

Wij staan paraat om jou binnen de gegarandeerde responstijd te ondersteunen met support-incidenten of andere server gerelateerde incidenten.

Vriendelijke support

Wij behandelen onze klanten als vrienden. We zien het als onze plicht om jou te voorzien van de meest geweldige klantervaring die je nergens anders kunt vinden.

Twijfel je? Lees wat onze klanten zeggen:

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8/10

Niet alles in het leven gaat zoals vooraf bedoeld. Tegenwoordig leer je een leverancier pas echt kennen bij onregelmatigheden. Even snel over Snel: Wij hebben meerdere servers in meerdere datacenters, maar zijn erg tevreden over Snel. Ze reageren altijd, adequaat en denken ook nog eens goed met je mee.

Erwin Leijten

Wie zijn wij?

Wij zijn eigenlijk de kapiteins van jouw schip. We helpen je graag een richting te kiezen. Daarnaast houden we een oogje in het zeil zodat jouw schip veilig in de zee blijft varen. Mocht een onverwachte storm jouw schip uit de vaart halen, dan zijn we er om de controle volledig over te nemen. We beheren en monitoren met continuïteit zodat jouw schip in gezonde staat blijft.

 

Onze managed VPS server diensten bestaan uit drie supportniveaus. Al onze kapiteins zijn in staat om jouw diensten te beheren. Zo hoef je je niet druk te maken over tijdrovende zaken of over het stukje beheer dat veel technische kennis van je vergt.

Cloud VPS

Onze Managed Cloud VPS machines draaien volledig op SSD zodat jij de maximale performance uit je server en applicaties kunt halen. Resources zoals RAM, bandbreedte en opslag kunnen in realtime aangepast worden, hiermee krijg je alle flexibiliteit die je nodig hebt.

DOWNLOAD PRIJZEN

Benieuwd naar de kosten van onze betaalbare managed hosting oplossingen? Download de PDF.

Plan direct zelf online een afspraak in met een adviseur en krijg direct advies over de geschikte hosting oplossing.

┬ę 2021 Snel.com - All Rights Reserved

Built with